Registrera dig som terapeut, bli medlem i ICEEFT

Har du gått en grundkurs i EFT (externship) så kan du registrera dig som terapeut nedan och bli medlem i ICEEFT.

Kostnaden för att bli medlem i ICEEFT är 265 kr för ett års medlemskap. Det är ungefär en tredjedel av priset i jämförelse med om du köper medlemskapet direkt från ICEEFT. Det går även att köpa det ICEEFTs livstidsmedlemskapet för 2625kr, vilket även det är ett kraftigt reducerat arvode. Pengarna skickas sedan till ICEEFT i Kanada .

Observera att Jens Mebius distribuerar medlemskapen som privatperson och det ej beskattas i Sverige. Det innebär att du inte får något kvitto. Medlemskap är inte avdragsgilla i Sverige, men vill du ändå ha kvitto kan du köpa medlemskapet till ordinarie pris direkt via ICEEFT. Det gör du direkt via ICEEFT på följande länk: https://members.iceeft.com/therapist-registration/
Har du inte köpt ditt medlemskap via Stockholms EFT Center (distribuerat via Jens Mebius), så kan vi inte behandla din ansökan om du inte syns under "ICEEFT – find a therapist" sidan, detta för att vi ska kunna verifiera ditt medlemskap. Fyll då i "Jag har köpt mitt medlemskap via ICEEFT eller annat EFT Center eller EFT Community" under "Köpa av medlemskap" nedan.

Fyll i nedanstående formulär för att bli medlem. Har du problem med att redigera din information så hittar du massa bra information på vår supportsida: Supportsida för medlemskap i ICEEFT.

Här hittar du information om behandling av personuppgifter.